Agentschap integratie en inburgering

Het Agentschap Integratie en Inburgering helpt volwassenen die Nederlandse les willen volgen met het vinden van een gepaste cursus.

Het Agentschap Integratie en Inburgering organiseert zelf geen Nederlandse les maar het gaat voor geïnteresseerde personen op zoek naar een geschikte cursus Nederlands. Bovendien geeft het ook informatie over de inschrijving, de plaats en de data van de lessen.

Je kan dus bij het Agentschap Integratie en Inburgering een volledig overzicht verkrijgen van alle cursussen Nederlands als tweede taal (NT2) die in jouw buurt georganiseerd worden. Het Agentschap Integratie en Inburgering staat open voor iedereen en geeft gratis advies.

Met al jouw vragen over Nederlandse les, kan je terecht bij het Agentschap Integratie en Inburgering of bij de gratis infolijn 0800 123 00.

Voor inwoners van Zemst is het dichtstbijzijnde contactpunt van het Agentschap Integratie en Inburgering in Vilvoorde of in Mechelen.

Meer info

  • Contact:

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.