Gemeentelijke app

We beschikken nu ook over onze eigen gemeentelijke app. Het is een uitbreiding van de app van de Vlaamse Overheid (Mijn Burgerprofiel). Na downloaden van de app kun je via je smartphone o.a.:

  • een vergunning downloaden
  • het gemeentelijk nieuws checken
  • een afspraak maken in het gemeentehuis
  • een melding doorgeven

Je vindt de gemeentelijke app via de zoekterm Zemst via de Google Play Store (voor Android) of de App Store (voor Apple).

Met vragen over de gemeenteapp of het installeren ervan kun je terecht bij onze onthaalmedewerkers op het nummer 015 61 88 90 of ter plaatse in het gemeentehuis.

 

Met deze mobiele app zetten we verder in op een innovatieve en digitale dienstverlening, nog dichter bij huis. Samen met vijf andere lokale besturen breidden we de app van de Vlaamse Overheid (Mijn Burgerprofiel) uit met extra lokale functionaliteiten, specifiek gericht op Zemst. En ook onze inwoners werden betrokken aan de hand van straatinterviews, diepte-interviews en gebruikerstesten. De app is trouwens geen stilstaand gegeven: we werken continu verder aan de uitbreiding en verbetering ervan. Voor sommige functionaliteiten zul je Itsme moeten installeren (www.itsme-id.com).

Niet thuis in de digitale wereld? Geen nood, wij laten je niet in de kou staan! Voor alle dienstverlening die via de app aangeboden wordt, kun je nog steeds terecht in het gemeentehuis.