Retributiereglement op het gebruik van het privé-funerarium

De retributie heeft betrekking op het gebruik van het privé-funerarium S. Nees voor de opneming, bewaring, opbaring en lijkverzorging van de lichamen van overledenen die aan de gemeente toevertrouwd zijn omdat de bescherming van de openbare gezondheid het vereist of omdat het stoffelijk overschot niet kan bewaard worden op de plaats van overlijden of ter identificatie van het stoffelijk overschot van onbekende personen en van personen waarop een lijkschouwing moet worden verricht ingevolge een gerechtelijke beslissing.

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.