Sociale woningen

Als je je wil inschrijven voor een sociale woning in Zemst, zijn er drie mogelijkheden:

  • Sociale huisvestingsmaatschappij Providentia;
  • Sociaal verhuurkantoor Webra;
  • Gemeente Zemst.

Voorwaarden

Je kan je pas inschrijven op de wachtlijst als je voldoet aan enkele wettelijke voorwaarden.
Deze voorwaarden zijn terug te vinden op Wonen Vlaanderen.

Procedure

Via inschrijvingsbundels kan je je inschrijven bij deze organisaties. De organisatie zal controleren of je voldoet aan de voorwaarden. Indien je voldoet aan de voorwaarden zal je een bevestiging van inschrijving ontvangen. Je komt terecht op een wachtlijst.

Meer info

Je kan een inschrijvingsformulier rechtstreeks opvragen bij Providentia of Webra, vragen op de sociale dienst of aan het woonloket.

Wanneer je je wil inschrijven voor een sociale woning of wanneer je hierover vragen hebt, kan je steeds terecht bij de woonconsulent.

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.