Zomeren in Zemst

Na een geslaagde Vlaanderen Zingt biedt gemeente Zemst deze zomer nog een pak meer leuke activiteiten. Ontdek ze hier!

Vlaanderen Zingt was alvast een geslaagd startschot voor een mooie Zemstse zomer. Via een livestream kon wie dat wou mee genieten van ambianceband ‘De Meezingers’. Onze gemeentelijke Facebookpagina telde 1 200 streams en de website van Vlaanderen Zingt (via YouTube) telde er bijna 1 300 bij. De livestream werd ook uitgezonden in 8 Zemstse horecazaken, waarvoor dank! Een van de komende weken wordt de livestream trouwens vertoond aan de bewoners van de woonzorgcentra in Zemst. Een mooie start van de zomervakantie! Maar er volgt meer…

Zomerpakket en zomerkalender

Wandelen, fietsen, zoeken, gamen of ontdekken? Doe het aan de hand van het Zemstse zomerpakket. Het bevat uitneembare fiches met massa’s inspiratie om een aangename zomer te spenderen in Zemst. Dit pakket kun je afhalen in de inkom van het gemeentehuis van Zemst (ma-vr 9-16 uur, geen afspraak nodig) en in de bibliotheek van Zemst tijdens de openingsuren. Voor kinderen tussen 2,5 en 12 jaar kun je er ook nog de zomerkalender vinden met allerlei leuke opdrachten en quotes.

Openlucht comedy, muziek en films in pop-up zomertheater

Op donderdag 15 juli start het pop-up openlucht zomertheater met comedy, muziek en films in de Hoogstraat in Zemst. Er zijn nog tickets te verkrijgen via www.gcdemelkerij.be. Het volledige programma vind je op deze pagina.

Al tiktokkend op tour

In de paasvakantie kon je Zemst al tiktokkend verkennen. Om het jonge volkje aan te moedigen om ook deze zomer de allercoolste TikToks te maken, wordt de TikTok-tour verlengd. Je vindt er alles over op onze website.

Skateworkhops

Op 19 en 23 juli kunnen tieners naar hartenlust komen skaten aan de school in Elewijt.
De sessies gaan door op maandagnamiddag en vrijdagvoormiddag en worden gegeven door professionele skate-intructeurs.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk via www.zemst.kwandoo.com.
Gepubliceerd op dinsdag 13 juli 2021 12.40 uur