Zing mee voor iedereen die zorgt

Op zondag 21 maart 2021 is het de Dag van de Zorg. Om iedereen die zorgt in de bloemetjes te zetten, zingen we om 12 uur gezamenlijk vanuit onze deuropening. Doe je mee?

Wie zorgt, blijft dag in dag uit het beste van zichzelf geven. Daarom zingt heel Vlaanderen op de dag van de Zorg, zondag 21 maart om 12 uur, in de deuropening ‘Ik hou van u’ van Noordkaap. Uiteraard doen we in Zemst ook mee want we willen alle zorgverleners, vrijwilligers en mantelzorgers een warm hart onder de riem steken.

Doe je mee? Hou op zondag 21 maart zeker onze gemeentelijke Facebookpagina en die van WZC Releghem in de gaten… Post er gerust ook jouw video!

#ikhouvanu #dagvandezorg

Gepubliceerd op dinsdag 16 maart 2021 13.27 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.