Zing mee met Vlaanderen Zingt op 25 juni

‘Vlaanderen Zingt’ presenteert de gloednieuwe ambianceband ‘De Meezingers’ op vrijdag 25 juni om 20.30 uur in GC de Melkerij. Een beperkt publiek kan ter plaatse meezingen, maar er wordt ook een livestream voorzien.

Zing samen met vrienden en familie mee met Koen Crucke, Loes Van den Heuvel (FC De Kampioenen), Peter Bulckaen (Familie), Lennart Lemmens (Thuis) en Wim Leys en live band. Zij vormen in een wisselende bezetting de band ‘De Meezingers’ en brengen een breed repertoire dat je luidkeels kan meezingen. Donaat Deriemaeker (VRT) en Stef Poelmans (Nickelodeon) leiden de avond in goede banen.
Deze editie van Vlaanderen Zingt wordt uiteraard op een coronaveilige manier georganiseerd. Daarom zijn er maar een beperkt aantal tickets te koop. Die kan je vanaf woensdag 9 juni om 12 uur reserveren via de website van GC de Melkerij. Een ticket kost 5 euro. Deze editie is ook te volgen via livestream! Hiervoor kun je terecht op de Facebookpagina van Gemeente Zemst of via www.vlaanderenzingt.be.

Begin alvast te oefenen!

Gepubliceerd op dinsdag 8 juni 2021 14.21 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.