Zing je vrijdag mee tijdens Zemst Zingt digitaal?

Omdat Vlaanderen Zingt dit jaar niet op de gewone manier kan doorgaan omwille van corona, zorgden we voor een digitaal alternatief. Zing en dans mee op de tonen van onze Zemstse muziektalenten die een filmpje instuurden! Afspraak op vrijdag 26 juni om 20 uur!

Traditiegetrouw strijkt de karavaan van Vlaanderen Zingt op de laatste vrijdag van juni neer op het plein van de Verdraagzaamheid. Corona zorgde er echter voor dat dit groots meezingevenement geannuleerd werd. Maar niet getreurd, gemeente Zemst deed een oproep aan lokaal muziektalent om een filmpje in te sturen en zo verzamelden we een tiental inzendingen.

Zorg dat je er klaar voor bent op vrijdag 26 juni vanaf 20 uur. Dan kun je volop meezingen en dansen met de video die je kan vinden via de Facebookpagina van de gemeente. Ook de liedjesteksten vind je daar terug. Maak het gezellig, blijf in je eigen bubbel en laat je horen tijdens deze Zemstse digitale versie van Vlaanderen Zingt. Het delen van foto’s en video’s wordt aangemoedigd! Veel plezier!

Gepubliceerd op dinsdag 23 juni 2020 15.40 uur