#ZemstFeest

Ben jij weer klaar voor een echt feestweekend in Zemst? Duid dan alvast donderdag 29 september tot en met zondag 2 oktober aan in je agenda! Want dan vindt het #ZemstFeest-weekend plaats. Er valt dan in Zemst heel wat te beleven voor jong en oud. We geven je hieronder alvast de eerste info mee.

Donderdag 29 september – Opening Cultuurseizoen

Op donderdag 29 september geven we de aftrap voor het nieuwe cultuurseizoen in GC de Melkerij. Niemand minder dan de Cultuurvonk De Bonanzas geeft het startschot. Ze nemen je mee naar de tijd van muziek uit de gouden jaren 60.

Info: nieuwe cultuurbrochure | www.gcdemelkerij.be.

Vrijdag 30 september – Openingsfilm de Filmerij

Op donderdag start het nieuwe cultuurseizoen, op vrijdag geven we het startschot voor de Filmerij. De eerste film is niets minder dan de Vlaamse topper Nowhere met Koen de Bouw in de hoofdrol.

Info: nieuwe cultuurbrochure | www.gcdemelkerij.be

Zaterdag 1 oktober – Familiedag in GC de Melkerij

Houd jij ook zaterdag 1 oktober vrij in je agenda voor de grote familiedag? Op deze dag is er vanaf 14 uur veel te beleven bij GC de Melkerij. De Familiedag is een zinnenprikkelend feest voor alle families in Zemst dat bruist van wereldse ontmoetingen in een groen, cultureel en eerlijk jasje. Er staat heel wat te gebeuren zoals muziek, circus, straatanimatie, kinderworkshops, exotische wereldkeuken ... en een knallend optreden van De Ketnetband*. Kortom, een feestelijk festivalgevoel voor jong en oud. Tot dan!

Info: Gratis, enkel voor De Ketnetband kan je binnenkort tickets kopen* | Programma: binnenkort meer info

*Normaal werd het optreden voorzien door De Bende bestaande uit Amy en Luca van K2 zoekt K3. In juni kondigden ze aan dat De Bende stopt. Daarom zochten we een even knallend alternatief: De Ketnetband. Info over de tickets volgt later. 

Zondag 2 oktober – De Langste Tafel

Het weekend afsluiten? Dat doen we met de gezellige Langste Tafels in de dorpskernen. Je brengt je eigen lunch mee en schuift je voeten onder tafel. Hoe meer volk, hoe meer tafels én hoe langer de tafel. Wie wint dit jaar de prijs van Langste Tafel?