Zemst onder de sterren - comedy en muziek

Zemst onder de comedysterren

Het beste uit 10 jaar Steven Goegebeur

Donderdag 30 juli – 20.15 uur

Ticket: € 5

Steven Goegebeur heeft 3 soloshows op zijn palmares en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de comedywereld. Speciaal deze zomer brengt hij het allerbeste uit tien jaar comedy. Als Steven Goegebeur het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet alledaagse bril. Steven is een publieksspeler. Interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van. Zijn motto: ‘Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.’

Bas Birker – support Hans Cools

Donderdag 13 augustus – 20.15 uur

Ticket: € 5

Bas Birker is back en staat te popelen om terug het podium op te kruipen en te spelen. Wees maar zeker dat deze hele crisis hem oneindig veel gebeurtenissen heeft gegeven om de draak mee steken, en dat gaat hij dus ook niet laten. Uiteraard binnen de voorwaarden van de corona-maatregelen, met respect voor social distancing.

Support Hans Cools: Hans Cools, schrijnwerkerszoon uit het West-Vlaamse Lichtervelde, is up and coming in de Vlaamse comedy.

Zemst onder de muzieksterren

Tom Vanstiphout & Nina Babet

Soundcheck Songs & Backstage Stories

vrijdag 7 augustus – 20.15 uur

Ticket: € 5

Nina Babet en Tom Vanstiphout liepen elkaar zo’n twintig jaar geleden voor het eerst tegen het lijf, toen ze allebei hun eerste voorzichtige stappen in de muziek zetten. Sindsdien kruisten hun paden regelmatig en het broeierige gevoel groeide dat ergens in de plooien van de tijd een hechtere samenwerking te wachten lag. Dat moment is nu gekomen.

Want na jaren te hebben gespeeld bij gelouterde artiesten als Milow, Admiral Freebee, Bart Peeters, Ozark Henry, Soulsister en Clouseau, is het voor Tom en Nina eindelijk tijd om uit de schaduw te treden en zelf in de spotlights te gaan staan.

Verwacht op een avond met Tom en Nina geen voorgeprogrammeerde voorstelling die tot achter de komma is ingestudeerd en uitgeschreven. Verwacht eerder een avontuurlijke rondrit door een rijk muzikaal landschap dat bevolkt wordt door giganten als Kate Bush, James Taylor, Joni Mitchell, Elton John, Fleetwood Mac en de Beatles, met twee gepassioneerde en getalenteerde muziekliefhebbers als gids.

Tickets:

Het is verplicht om je tickets op voorhand online aan te kopen. De ticketverkoop start op woensdag 8 juli om 16 uur online via www.gcdemelkerij.be. Bezoekers kopen of reserveren tickets per bubbel en zitten hiermee samen. Je kan maximaal 6 tickets per voorstelling kopen.