Werken Woluwelaan aan industriezone Cargovil

Op maandag 12 april startten de werken aan de Woluwelaan, aan industriezone Cargovil. De aannemer vernieuwt er de onder- en bovenlaag van het asfalt.

De werken vinden plaats op de Woluwelaan (R22) tussen rotonde Mechelsesteenweg (N1) in Vilvoorde en rotonde Verbrande brug in Grimbergen aan de Cokeriestraat. De aannemer¬†vernieuwt in drie fasen de onder- en bovenlaag asfalt¬†op het hele traject op de Woluwelaan en op één rotonde van de Woluwelaan met de Willem Dreeslaan en J. Monnetlaan.

Voor alle fasen geldt er een omleiding in beide richtingen: via de Mechelsesteenweg, Cyriel Buyssestraat, Jan Frans Willemstraat, Cokeriestraat. Alle bedrijven van Cargovil blijven tijdens de werken wel bereikbaar. Voetgangers en fietsers blijven doorgang hebben. Tijdelijke bushaltes van De Lijn vind je via www.delijn.be. De werken eindigen op vrijdag 23 april.

Gepubliceerd op dinsdag 13 april 2021 14.11 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.