Werken spoorwegbrug Gildestraat

Van maandag 1 maart tot en met vrijdag 2 april voert Infrabel onderhoudswerken uit aan de spoorwegbrug in de Gildestraat in Weerde. Hierdoor zal doorgaand verkeer niet mogelijk zijn maar er wordt een omleiding voorzien.

Vanaf 1 maart start Infrabel met de werken en wordt de spoorwegbrug afgesloten voor alle doorgaand verkeer, ook fietsers en voetgangers. Er wordt een plaatselijke omleiding voorzien.

De onderbouw van de brug wordt gerenoveerd om de veiligheid van het treinverkeer te kunnen garanderen. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag van 6 tot 18 uur. Het gebruik van zware machines kan voor de omwonenden geluidshinder met zich meebrengen.
Meer info op de site van Infrabel.

Gepubliceerd op dinsdag 16 februari 2021 13.12 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.