Week van de anderstalige klant

Elk jaar organiseert de gemeente en het CVO Crescendo Mechelen een 'Week van de anderstalige klant'. Deze week gaat meestal door in oktober. 

Tijdens deze week leggen cursisten Nederlands van het CVO Crescendo Mechelen een parcours af langs de lokale handelaars. Aan de hand van spreekoefeningen oefenen ze bij de handelaar hun Nederlands.

In Zemst leggen de cursisten een parcours af langs handelaars in de handelskernen van Zemst en Hofstade. Tijdens deze week kan je dus in de winkel deze cursisten tegenkomen. 

 

 

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.