Webinar: Een boost in jouw moederschap

Ben jij mama van jonge kindjes of ben je zwanger en voel je je niet helemaal goed in je vel, misschien wel wat neerslachtig? Herken je jezelf soms niet meer en wordt er mentaal en fysiek ontzettend veel van je gevraagd? Volg dan zeker de webinar ‘Een boost in jouw moederschap’.

Katelijne Duron is een fiere mama van vier jonge kereltjes en kent de uitdagingen van het moederschap als geen ander. ‘Mamaboost’ is haar coachpraktijk die ontstond uit de nood om mama’s laagdrempelige hulp aan te bieden. Ze brengt haar passie en expertise samen om mama’s te laten ontdekken wat ze nodig hebben, wie ze zijn en hoe ze er kunnen staan.
Tijdens dit webinar vertelt Katelijne haar verhaal, waarbij ze jou op een interactieve manier en met een lach meeneemt naar een leerrijke, inspirerende avond.
Afspraak op dinsdag 9 maart 2021 om 20 uur, uiteraard online. Deelnemen is gratis maar inschrijven is nodig via huisvanhetkind@zemst.be of 015 61 85 17.

Gepubliceerd op dinsdag 23 februari 2021 12.33 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.