VVV Toerisme Zemst lanceert 4 nieuwe grenslussen langs trage wegen

Goed nieuws voor de wandelaars en natuurliefhebbers! VVV Toerisme Zemst lanceert vier nieuwe grenslussen langs trage wegen voor wandelaars.

Deze nieuwe wandelroutes overschrijden de grenzen met Vilvoorde, Mechelen, Boortmeerbeek, Kampenhout, Kapelle-op-den-Bos en Grimbergen. Er worden twee plaatsen extra in de kijker gezet: de Katrienekesbrug en de Kesterbeek. Vorig jaar lanceerden we al veertien wandellussen langs trage wegen in Zemst. Je kan de nieuwe en alle andere wandellussen in Zemst raadplegen via de gemeentelijke routeplanner.

Wist je dat met deze nieuwe lussen het volledige grondgebied van Zemst gedekt is met wandelroutes langs trage wegen? Trek er zeker eens op uit om alle trage wegen te ontdekken!

Gepubliceerd op dinsdag 4 mei 2021 12.57 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.