Vrijwilligers gezocht! #Zemsthelpt

Een beetje tijd over en zin om je als vrijwilliger in te zetten? Misschien hebben wij de ideale vacatures voor jou!

Concreet zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de volgende taken:

  • Het verdelen van coronafolders tijdens de week van 8 maart. Niet iedereen kan alle nuttige coronanieuws online raadplegen. Toch is het van groot belang dat iedere Zemstenaar deze info krijgt. Help onze folder te verspreiden en onze inwoners goed te informeren. Inschrijven kan hier.
  • Rij je graag met de wagen en kan je je 2 uur per week vrijmaken? Help dan mee om minder mobiele mensen te vervoeren naar het vaccinatiecentrum in Kampenhout. Je krijgt een professionele begeleiding, een onkostenvergoeding per gereden kilometer en een gepast verzekeringspakket tijdens de uitgevoerde trajecten. Lijkt het je wat? Registreer je dan snel!
    #ZemstHelpt
Gepubliceerd op dinsdag 2 maart 2021 14.56 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.