Vrijwilligers gezocht om krachtige spreuken neer te pennen

Ben jij een creatieve duizendpoot die wil meehelpen om de Zemstse ramen vol te schrijven met fijne woordspelingen, deugddoende boodschappen en quotes om even bij stil te staan? Wij hebben je nodig in het kader van de Week van de Geestelijke Gezondheid.

Van 1 tot 10 oktober zetten we onder het motto #samenveerkrachtig opnieuw het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker. Het doel? Mentaal welbevinden en psychische kwetsbaarheid bespreekbaar maken. Dit jaar staat de 10-daagse opnieuw in het teken van kracht. We nodigen iedereen uit om positief naar zichzelf te kijken, de eigen krachten te ontdekken en elkaar te versterken.

Schrijvers gezocht

Traditiegetrouw fleuren we heel wat Zemstse ramen op met leuke spreuken en boodschappen. Help je mee om die neer te schrijven? Je registreren als vrijwilliger kan via deze link. Thuis aan de slag gaan? Dat kan ook! Je kan hiervoor krijtstiften en de hashtag #samenveerkrachtig gebruiken. Heb je zelf niet het nodige materiaal, dan kan je vanaf maandag 18 september twee stiften uitlenen aan het onthaal van het gemeentehuis in Zemst. Na gebruik vragen we je om er de stiften terug in te leveren.

Interesse in andere vrijwilligerstaken? Check deze pagina

Gepubliceerd op dinsdag 12 september 2023 11.11 uur