Vrijwilligers gezocht!

Een beetje tijd over en zin om je als vrijwilliger in te zetten? Misschien vind je bij ons wel jouw ideale vrijwilligerswerk!

Tijdens de coronaperiode konden we op veel hulp rekenen van vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum. Ondertussen komt ook het gewone vrijwilligerswerk terug op gang. Want na een periode van minder activiteiten en evenementen, kunnen we nu met een blij hart zeggen dat we weer op zoek zijn naar vrijwilligers met veel goesting om te helpen! 

Concreet zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de volgende taken of activiteiten:

  • Scholenveldloop: we zoeken mensen om de jaarlijkse scholenveldloop in Hofstade in goede banen te leiden. Ben je vrij op 22 september 2021? Dan kunnen we je hulp zeker gebruiken!
  • Spreuken in het straatbeeld: ben je creatief en kruip je graag in je pen? Dan ben jij de geschikte kandidaat om mee te werken aan de 10-daagse rond geestelijke gezondheid. Begin oktober willen we de Zemstse ramen opfleuren met teksten rond weerbaarheid en veerkracht. 
  • Begraafplaatsen: steek jij graag je handen uit de mouwen en zorg jij er mee voor dat onze Zemstse begraafplaatsen er mooi bijliggen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Over alle vacatures vind je meer informatie op deze pagina. Niet gevonden wat je zocht? Dan kan je voor meer info contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator via eline.guettard@zemst.be of via 015 61 87 20.

Gepubliceerd op dinsdag 14 september 2021 14.20 uur