Vlaanderen Zingt

In het kader van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap organiseert de gemeente Zemst traditiegetrouw op de laatste vrijdag van juni het meezingevenement ‘Vlaanderen Zingt’

Vlaanderen Zingt laat in samenwerking met steden en gemeenten zoveel mogelijk mensen samen zingen op pleinen en markten. Tijdens de meezingavonden van Vlaanderen Zingt staat het publiek centraal. De bezoekers zingen samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Het repertoire bestaat grotendeels uit Nederlandstalige liedjes.

De datum van Vlaanderen Zingt 2020 vind je hier terug in de loop van 2020.

 

Bedrag

  • Vlaanderen Zingt is gratis en vrij toegankelijk.

Meer info

Podiumzangers gezocht voor Vlaanderen Zingt!

Verenigingen en vrienden kunnen ook in groep van op het podium meezingen. Wil jij je vereniging inschrijven of wens je meer info? Neem dan contact op met team Vrije Tijd via vt@zemst.be of 015 61 88 94.

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.