Vlaanderen schakelt een versnelling hoger voor sportinfrastructuur

Binnenkort wordt het voor lokale besturen en sportclubs makkelijker én goedkoper om te investeren in buitensportinfrastructuur. Het Vlaamse systeem van groepsaankopen wordt verder uitgebreid.

Vlaanderen trekt een heuse ‘Sportspurt’ waarbij het 185 miljoen euro in sportinfrastructuur investeert. Het systeem van groepsaankopen breidt verder uit. Zo komen er zes nieuwe intekenmogelijkheden, waaronder fitnesstoestellen en beweegbanken – maar ook reanimatiemateriaal, huur van kleedkamercontainers, mobiele sportunits en calisthenics.
Door de aankopen te bundelen, kan Vlaanderen kwalitatief hoogstaande infrastructuur kopen voor een lage(re) prijs. Zodra de leveranciers bepaald zijn, kan je genieten van een stevige korting op je aankoop. Dat moet elke sportliefhebber toch als muziek in de oren klinken?
Wil je niet achterblijven en mee uit de startblokken schieten? Spurt snel naar www.vlaanderen.vlaanderen/sportspurt en schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van één (of meer) van deze groepsaankopen.

Gepubliceerd op dinsdag 1 juni 2021 10.48 uur