Vijfde editie Vlaanderen Zingt in Zemst

In het kader van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap organiseert het gemeentebestuur traditiegetrouw op de laatste vrijdag van juni het meezingevenement Vlaanderen Zingt.

Vlaanderen Zingt laat, in samenwerking met steden en gemeenten over heel Vlaanderen, zoveel mogelijk mensen samen zingen op pleinen en markten. Tijdens de meezingavonden staat het publiek centraal. De bezoekers zingen samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Het repertoire is grotendeels Nederlandstalige. Bezoekers krijgen een zangkrantje met alle liedjesteksten en de podiumzangers* leiden de samenzang in goede banen. Kom samen met je familie, vrienden, buren en andere Zemstenaars meezingen tijdens Vlaanderen Zingt. Diverse drank- en eetstandjes omranden het plein.
Programma:

  • 20 uur: Ment Partyband (Vlaamse en Nederlandstalige coverband)
  • 21 uur: Samenzang

Praktisch:

  • vrijdag 28 juni vanaf 20 uur
  • Plein van de Verdraagzaamheid, Zemst
  • gratis!

* We zoeken nog enkele podiumzangers. Wil jij (of jouw vereniging) vanop het podium mee voor de nodige ambiance zorgen? Dan mag je een mailtje sturen naar cultuur@zemst.be. En maak je geen zorgen: ook de podiumzangers krijgen alle liedjesteksten!

Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2019 21.31 uur