Verlies van woning

Wanneer je woning onbewoonbaar is of je hebt te maken met een brand of een uithuiszetting, kan je altijd langskomen op de sociale dienst. De maatschappelijk werkster zal samen met jou bekijken welke mogelijkheden er zijn, bv crisisopvang, tijdelijk verblijf bij vrienden of familie,...

Onze hulpverlening beschikt over een beperkt aantal woningen waarin je terecht kan als je in een echte noodsituatie zit. Deze noodwoningen worden tijdelijk verhuurd om mensen uit de nood te helpen, maar zijn beperkt en niet altijd vrij.

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.