Wielerclub WTC Zemst Bos

De Wielerclub WTC Zemst Bos is een vereniging (VZW) met als doel fietsliefhebbers samen te brengen.

Elke zondag, van maart tot oktober, trekken we er samen op uit. Ongeveer 40 ritten per jaar, telkens volgens een welbepaalde uitgestippelde route door het mooie glooiende landschap van Vlaanderen. Er is voor elk wat wil : een A ploeg (snel), B ploeg (redelijk snel) en C ploeg (snel genoeg ??). De nadruk ligt evenwel vooral op plezier beleven aan het samen onderweg zijn. Na de rit wordt er uiteraard ook nog nagekaart in ons clublokaal (Café Amadeus, Spiltstraat in Zemst Bos, tevens het vertrekpunt van onze wekelijkse ritten). Eens het zomerseizoen voorbij is rijden zij die willen, elke zondag ook nog een “wintertoer”.

We hebben vandaag ongeveer 40 leden en rijden rond in een mooie gele outfit ! We staan altijd open om geïnteresseerden een testrit te laten doen met de groep alvorens toe te treden tot onze club ! De club heeft, om alles in goede banen te leiden, ook de nodige interne afspraken gemaakt, zodat we elkaar, maar ook de andere weggebruikers respecteren.

Zin om met ons eens mee te rijden om te zien of dit jou ook zou bevallen …. ? Neem gerust contact op met onze club verantwoordelijken !

Hopelijk tot binnenkort !

 

Bestuur WTC Zemst Bost

Adres

Adres
40 wegritten verspreid over het zomerseizoen - vertrekpunt : Cafe Amadeus, Spiltstraat, Zemst Bos 

Contact

Koen Goovaerts