ConForte Symphonic

ConForte Symphonic is een symfonisch orkest dat eind 2019 werd opgericht door een groep goede amateurmuzikanten met als thuisbasis Zemst. De concerten en repetities vinden plaats op projectmatige basis.

‘ConForte’ verwijst naar gezelligheid en plezier in het Esperanto (komforte), een belangrijke waarde voor onze muzikanten. De Italiaanse muziekterm voor sterke dynamiek ‘forte’, past dan weer bij de energie die deze groep uitstraalt en wil overbrengen op zijn publiek. De naam kan eveneens verbonden worden met het Franse woord ‘conforter’, wat ondersteunen/versterken betekent.

ConForte Symphonic wil graag meewerken aan het ondersteunen van goede doelen. In december 2019 bracht ConForte zijn eerste reeks kinderconcerten ‘The Snowman’ tvv Villa Clementina tijdens de Warmste Week, waarbij 5500 euro werd ingezameld. ConForte Symphonic wil in de toekomst graag zijn steentje blijven bijdragen aan het ondersteunen van goede doelen. Zo speelden we op 27 november 2021 een benefietconcert voor de bouw van nieuwe chirolokalen.

Heeft u interesse in een samenwerking?
Neem dan zeker contact met ons op via info@conforte.be!

Zin om mee te spelen? Check conforte.be/meespelen

Adres

Adres
Waterleestweg 20, 1980Eppegem
E-mail
info@conforte.be
Website
www.conforte.be

Contact

Maarten Van den Broeck

Adres
Waenrodehof 7 , 1980Eppegem
GSM
0486893836
E-mail
info@conforte.be