Gezinsbond Weerde

Het bestuur van Gezinsbond Weerde bestaat uit een bende enthousiaste (al dan niet jonge) ouders.

We bieden allerlei gezellige of uitdagende activiteiten aan, denk aan speelpleinwandelingen, themaknutselen, gezelschapsspelnamiddagen, bushcraft, pannenkoekenbak met St. Maarten ... tot zelfs een heus Gezinsbondweekend waarin we ons volledig laten gaan!

Dit proberen we altijd zo betaalbaar mogelijk te houden zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen bereiken.

Daarnaast zullen we meer en meer gaan samenwerken met het Huis van het Kind om zo nog meer gezinsactiviteiten en interessante infoavonden te organiseren.

Ben jij ook iemand met veel enthouisasme of leuke ideetjes voor activiteiten en wil je graag deel uitmaken van ons team? Kom gerust eens vrijblijvend langs op een van onze vergaderingen!
Ongeveer 1 keer per maand komen we samen om de voorbije en toekomstige activiteiten te bespreken (met de nodige hapjes en flessen cava). ;-)

We hebben ook een heel team kinderoppassers die staan te popelen om op jouw kindje te babysitten zodat jij op dat welverdiende uitje kan.

Je vindt alles over Gezinsbond Weerde op onze website https://weerde.gezinsbond.be/

De Gezinsbond verdedigt de belangen van alle gezinnen en organiseert activiteiten en diensten in de buurt waar gezinnen wonen. De Gezinsbond staat bovendien voor veel lokale afdelingen die mensen samenbrengen en bijdragen tot een grotere verbondenheid tussen gezinnen. Via lokale samenwerking met diverse partners willen we de deuren van onze werking verder openzetten voor gezinnen die we vaak niet (kunnen) bereiken zoals gezinnen die in armoede leven, een andere etnische-culturele achtergrond hebben, eenoudergezinnen enz.
Meer algemene info over Gezinsbond vind je op https://www.gezinsbond.be/

Voorzitter

An Van Der Goten

Adres
Peter Benoitlaan 16 , 1980Zemst
GSM
0497 45 99 41
E-mail
voorzitter@gezinsbond-weerde.be

Secretaris

Petra De Schouwer

Adres
Vredelaan 91 , 1982Weerde
E-mail
secretaris@gezinsbond-weerde.be