Vacature teamleider technische ploeg gebouwen

C1-C3 - contract onbepaalde duur - voltijds

Heb je affiniteit met de technische aspecten van gebouwenbeheer en kan je daarbij kort op de bal spelen? Is het coachen van medewerkers jouw tweede natuur? Hou je daarnaast van het administratief plannen van werkopdrachten? Dan ben JIJ diegene die wij zoeken!

Functie

Je bent de spilfiguur van het team dat het technische beheer doet van de gebouwen van gemeente en OCMW Zemst. Je coördineert, delegeert en zorgt dat de planning gevolgd kan worden. Je bent aanspreekpunt voor externe firma's en kan kleine projecten met ondersteuning van een expert zelfstandig uitwerken. Je werkt op basis van een vaste planning die je mee bewaakt en op punt stelt. Je bepaalt en bewaakt de budgetten van jouw team. Je werkt voornamelijk op kantoor maar komt ook regelmatig op het werkterrein om jouw team te ondersteunen. Je luistert goed naar wat er leeft op de werkvloer en doet hier iets mee. Je werkt onder leiding van de teamcoördinator Werken in Eigen Beheer.

Profiel

Organiseren zit in je bloed, gezond verstand is je handelsmerk en je bent administratief sterk. Je vindt steeds de kortste weg naar een oplossing. Affiniteit met en sterke interesse in technische aspecten van gebouwenbeheer zijn een must. Je vermogen om te coachen, enthousiasmeren en waarderen maken jou tot een goede people manager. Het volledige officepakket kent voor jou geen geheimen. Je hebt minstens een diploma secundair onderwijs of je werkt bij gemeente en OCMW Zemst en komt in aanmerking voor bevordering. Met relevante ervaring heb je een stapje voor.

Aanbod

Een voltijdse tewerkstelling, maaltijdcheques (€8), fietsvergoeding voor wie naar het werk fietst, 100% tussenkomst in het openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, glijdende uren, leasefiets, mogelijkheid tot het meenemen van alle relevante jaren anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige.

Interesse?

Zin om ons team te komen versterken?

Solliciteer uiterlijk dinsdag 30 april 2019!