Vacature deeltijdse poetshulp en medewerker Toezicht

Heb je zin in een nieuwe uitdaging dicht bij huis? Heb je oog voor netheid en orde? Werk je graag met kinderen? Ben je flexibel ingesteld? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Functie

Als medewerker van ons poetsteam zorg je mee voor de netheid en de hygiëne in onze gemeentescholen. Je staat o.a. in voor het poetsen van de klaslokalen en het sanitair. Als toezichtster vang je de leerlingen op voor en na de lessen en tijdens de middagpauze, je houdt toezicht op de kinderen en begeleidt ze. Je verzorgt ook de contacten met de ouders, die je steeds op een vriendelijke en open manier te woord staat.

Profiel

Je bent een vriendelijke en dynamische teamspeler. Je bent eerlijk en betrouwbaar. Doordat de werkuren zowel tijdens als na de schooluren vallen is flexibiliteit een groot pluspunt ! Ervaring in de schoonmaak of ervaring met kinderen is mooi meegenomen maar geen vereiste.

Aanbod

verschillende deeltijdse contracten voor onbepaalde duur van gemiddeld 19 uur per week in Gemeentelijke Basisschool De Regenboog Elewijt de Gemeentelijk Basisschool De Waterleest in Eppegem. Verschillende combinaties van poets- en toezichtsuren zijn mogelijk. We verwachten eveneens een flexibele inzetbaarheid naar andere Gemeentelijke voorzieningen.

We bieden maaltijdcheques van € 8 per volledige dag, fietsvergoeding van € 0,24 per km, 100% terugbetaling openbaar vervoer, aantrekkelijk aantal vakantiedagen en hospitalisatieverzekering, mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen.

Interesse?

Solliciteer dan vóór 30 april 2019