Update coronamaatregelen

Voorzichtigheid blijft geboden maar vorige vrijdag besliste het Overlegcomité over een aantal aanpassingen aan de coronamaatregelen.

Uitgangspunt is dat activiteiten in openlucht een beduidend lager virologisch risico hebben. Daarom besliste men dat voortaan 10 personen buiten mogen samenkomen. Het blijft uiteraard belangrijk om 1,5 meter afstand te bewaren. De andere maatregelen die aangepast werden en het volledige ministerieel besluit kun je raadplegen via www.zemst.be/update-corona.

Als we allemaal verder ons best blijven doen, dan kunnen we hopelijk geleidelijk aan evolueren naar meer vrijheid. Iedereen heeft daar nood aan. Dus nog even samen doorbijten en dan komt er snel verbetering. #samentegencorona

Gepubliceerd op dinsdag 9 maart 2021 11.12 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.