Uitbreidingsronde kinderopvang Zemst

Kind en Gezin lanceert een oproep voor 10 nieuwe plaatsen in de kinderopvang in onze gemeente.

De Vlaamse Regering maakt deze regeerperiode iets meer dan 27 miljoen euro vrij voor minstens 2 500 nieuwe opvangplaatsen met inkomenstarief (trap 2A). Voor het eerst werkt ze hiervoor met een programmatie voor meerdere jaren. Ze wil vooral nieuwe plaatsen creëren in gemeenten waar de nood het hoogst is.
Gemeente Zemst heeft een aantal criteria vastgelegd die als basis dienen om een advies / score toe te kennen voor alle kinderopvangorganistoren in Zemst die een aanvraag indienen. Wil je je kandidaat stellen, dien je aanvraag dan in via de website van Kind & Gezin en doe dit voor 30 maart! Naast de aanvraagformulieren kan je er ook de oproep en het definitief beslissingskader raadplegen.

Gepubliceerd op dinsdag 2 maart 2021 14.51 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.