Tot en met 1 april 2020 geen indoor evenementen in Zemst

Om de verspreiding van het Corona-virus af te remmen beslist burgemeester Geerinckx, samen met haar collega’s van Kampenhout en Steenokkerzeel, om tot en met 1 april 2020 alle indoor evenementen te verbieden.

Onder een evenement versta je dan ‘alle activiteiten/bijeenkomsten van personen die niet passen in de dagdagelijkse werking’. Wekelijkse repetities of trainingen kunnen wel gewoon doorgaan, zo lang organisatoren en deelnemers hun gezond verstand gebruiken.

Om een goed signaal te geven sluiten de gemeentelijke zalen (GC de Melkerij, Ontmoetingscentrum Hofstade en D’Oude School) tot die datum voor alle activiteiten.

Met vragen kan je terecht op het mailadres corona@zemst.be.

Het burgemeestersbesluit hier over kan je hier onder downloaden.

Update 14 maart 2020: het burgemeestersbesluit van 12 maart 2020 is op 14 maart 2020 om 0 uur opgeheven. De federale regering heeft de federale fase afgekondigd en een besluit gepubliceerd met alle maatregelen tegen het coronavirus.

Het opheffingsbesluit kan je hieronder downloaden. Meer info over de ministeriële besluiten vind je op deze pagina: https://www.zemst.be/update-coronavirus-federale-maatregelen

Gepubliceerd op donderdag 12 maart 2020 14.41 uur