Topzemstenaars, nog even volhouden!

De hoofdboodschap in het coronaverhaal blijft hetzelfde: nog even volhouden. We zijn er bijna! Volgende week bezorgen we bij alle Zemstenaars een folder met meer info over vaccineren en hoe dit praktisch in zijn werk gaat.

Ieder van ons kijkt uit naar versoepelingen van de coronamaatregelen maar we moeten nog even op de tanden bijten om erger te voorkomen. Nog een laatste inspanning vooraleer we hopelijk terug naar ‘een beetje normaler’ kunnen.

Ondertussen zijn de vaccinaties ook in vaccinatiecentrum Kampenhout-Sas van start gegaan. Alle mogelijke vragen die je hierbij hebt, worden beantwoord in een folder die we volgende week huis aan huis verspreiden. Voor meer info kun je ook terecht op www.zemst.be/vaccinatie. #samentegencorona

Gepubliceerd op dinsdag 2 maart 2021 15.03 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.