Toerisme in Zemst: laat ons weten hoe jij er over denkt

Hoe sta jij tegenover toerisme in Zemst? En hoe zie jij de toeristische toekomst van Zemst? Heb je daar een duidelijke mening en / of suggesties over? Vul dan zeker de online vragenlijst in via www.zemst.be/onderzoektoerisme. Aan de hand van deze enquête wil gemeente Zemst, in samenwerking met Toerisme Vlaanderen, de mening van de Zemstenaars over toerisme leren kennen. Buren van het Rubenskasteel kregen ondertussen een brief in de bus met de vraag om de enquête zeker in te vullen. De toeristische toekomst van Zemst kan immers niet los gezien worden van de plannen die Toerisme Vlaanderen heeft met het Rubenskasteel.

Info: omgeving@zemst.be.

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.