Toegang gemeentehuis

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk verder te helpen. Om de veiligheid van iedereen te garanderen, werken we op afspraak in het gemeentehuis. Maar misschien hoef je niet naar het gemeentehuis te komen en is hetgeen je nodig hebt te verkrijgen via ons e-loket.

Een afspraak maken kan voor bepaalde zaken via de website. Je kan ook bellen naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90 en dit van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.