TikTok-tour

Op TikTok-tour doorheen Zemst

De hele paasvakantie lang kon je in onze gemeente de allercoolste TikToks maken. Wegens groot succes kan je deze TikTok-tour ook tijdens de zomervakantie beleven. Vandaag dus geen saaie wandeling maar een crazy TikTok-tour doorheen Zemst. Ga met de fiets of te voet op zoek naar de zeven vetste spots in onze gemeente en laat je van je beste kant zien. Ready? Set. Go! Smartphone in de aanslag en TikTokken maar!

Hoe?

 • Ga naar de TikTok-locaties die je op de kaart vindt.
 • Scrol naar beneden en bekijk het dansje dat bij de locatie hoort.
 • Nu jij! Maak je eigen TikTok en tag #ZemstTiktokt.

Plannetje

TikTok-tour

Om ervoor te zorgen dat je het helemaal begrijpt en je de juiste locaties herkent maakten we alvast enkele voorbeeldjes*! De filmpjes stoppen heel plots maar dat komt omdat ze in de TikTok-app in een loop afgespeeld worden. In de app zal alles er perfect uitzien!

 1. Geen beter decor voor een eerste TikTok dan de street art graffiti tunnel in Elewijt! Wist je trouwens dat je hier onder de autostrade aan het dansen bent? Zo cool!
  Muziek: Savage love – Laxed – Siren Beat
  Place to be: in het graffititunneltje in Elewijt

 2. Vertoef je liever op het strand of met je voeten in het water? Dan is deze TikTok de jouwe! Laat het beste van jezelf zien op de song van Becky G. Hou je van een golden blush? Ga dan langs bij zonsondergang.
  Muziek: Shower – Becky G
  Place to be: op het Strand van Sport Vlaanderen in Hofstade

 3. Of je nu je lover al gevonden hebt of nog op zoek bent… De Weerdse visvijver is altijd een coole spot om naartoe te gaan! Wandelen, tiktokken of op date, hier kan het allemaal! Waar wachten jullie nog op?
  Muziek: Pierre dance challenge - Isla McMillan
  Place to be:
  aan de Weerdse visvijvers


 4. International love: tegenwoordig overal! Hetero, homo, een ander geloof of een ander land? Love is all around! Toon dat je kan houden van iedereen en maak hiervoor gebruik van de allervetste achtergrond die volledig bestaat uit groen gekleurde vlakken!
  Muziek: International love – Pitbull (origineel geluid van Tashaahs)
  Place to be: voor de groene wand van GC De Melkerij in Zemst 5. Heb je ooit al een TikTok gemaakt met je (huis)dier? Nee? Dan is dit je kans! Neem je kat, hond, cavia of paard mee naar dit prachtige bos en show us what you got!
  Muziek: Level Up - Ciara
  Place to be: in het Daelemans bos in Zemst-Laar 6. Aaah, vakantie! Tijd om leuke dingen te doen, toch? Trek er met je vrienden op uit naar de Nayakker for the time of your life and kick some ass!
  Muziek: Time of Our Lives van Pitbull
  Place to be: op de Nayakker (aan fietsknooppunt 17) in Zemst-bos 7. Mag het voor jou allemaal een beetje zotter en losser zijn? Leef je uit in alle mogelijke richtingen op deze hilarische TikTok van Marianny Holguin.
  Muziek: Direction dance van Marianny Holguin
  Place to be: op de fietsersbrug over de Zenne in EppegemHASHTAGALARM!

Wil je dat je video wordt teruggevonden? Gebruik dan zeker de hashtags #Zemsttiktokt #fy #fyp #foryou #foryoupage en wie weet posten wij jouw filmpje wel op onze kanalen!

*Deze filmpjes werden opgenomen volgens de op dat moment gangbare coronamaatregelen.

Wanneer je zelf aan het tiktokken slaat met vrienden of familie: hoe zotter, hoe beter maar hou je aan de coronamaatregelen!