Tenten zorgen voor extra buitenmogelijkheden voor verenigingen

Samen sporten, sociaal contact en groepsdynamiek blijven – ondanks de coronamaatregelen - zeer belangrijk. Om de verenigingen weer de kans te geven om bij elkaar te komen, te sporten, te bewegen (alles conform de coronamaatregelen), plaatst gemeente Zemst twee stevige tenten.

De twee tenten zullen geplaatst worden in de tuin van D’Oude School en op de parking achteraan de Schranshoeve. Het zijn stevige weerbestendige tenten van 10 op 15m groot, uitgerust met een houten vloer.

Erkende Zemstse verenigingen kunnen deze tenten onder bepaalde voorwaarden en aan een voordelig tarief huren. Zo kunnen ze op een coronaveilige manier hun wekelijks uurtje sporten of andere kleinschalige activiteiten weer aanbieden in openlucht. Het reglement en het aanvraagformulier kan je vanaf 5 mei terugvinden via deze link: https://www.zemst.be/Huur van gemeentelijke zalen.

Gepubliceerd op dinsdag 4 mei 2021 13.05 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.