Subsidie scheiden privaat rioleringsstelsel

Er wordt een subsidie ingesteld voor het scheiden van het private rioleringsstelsel bij de aanleg van nieuwe riolering of het uitvoeren van een afkoppelingsproject in de straat, of de aansluiting op een IBA onder collectief beheer. De voorwaarden voor het verkrijgen van de subsidie kan je terugvinden in het integraal reglement riolering en kleinschalige waterzuivering Zemst via deze link. (Hoofdstuk 9. subsidies)

Het aanvragen van een subsidie voor het scheiden van het privaat rioleringsstelsel n.a.v. wegen- en rioleringswerken kan via volgend aanvraagformulier.

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.