Stoppen met roken? Volg onze rookstopcursus!

Heb je het goede voornemen om te stoppen met roken? Goed nieuws! Van april tot juni organiseren we een rookstopcursus onder begeleiding van erkende tabakoloog Kathleen Peetroons.

De rookstopcursus bestaat uit acht sessies. Doorheen de sessies wordt er toegewerkt naar de rookstop, samen met de tabakoloog en de andere deelnemers. In de groep is er ruimte om ervaringen, problemen en mogelijke obstakels te delen.

Wanneer?

De rookstopcursus vindt telkens plaats op dinsdag van 15 tot 16.30 uur in de polyvalente zaal van de bibliotheek in Zemst. De cursus gaat door op 16, 23 en 30 april, 7, 14 en 28 mei en 11 en 25 juni.

Inschrijven?

De prijs van de rookstopcursus bedraag € 48. Personen met recht op een verhoogde tegemoetkoming betalen € 24. Dit bedrag betaal je tijdens de eerste sessie van de rookstopcursus. Inschrijven kan via het online formulier.

Heb je interesse, maar ben je niet vrij? Vul dan ook zeker het for­mulier in en duid aan dat je interesse hebt. We contacteren je bij een nieuwe rookstopcursus in de toekomst.

Ben je geïnteresseerd of heb je nog wat overtuiging nodig? Kom dan naar de gratis infosessie op dinsdag 26 maart van 15 tot 16.30 uur in de polyvalente zaal van de biblio­theek in Zemst. Inschrijven voor de infosessie kan ook via het online formulier.

Gepubliceerd op dinsdag 27 februari 2024 14.10 uur