Stem op je favoriete (zit)bank!

In maart konden de Zemstenaars voorstellen doen voor nieuwe banken en aanpassingen aan bestaande banken in Zemst. Nu kun je een maand lang stemmen op je favoriete bank!

Er werden 70 ideeën ingediend. Op basis van enkele criteria (bv. stedenbouwkundige regels, overlapping met andere projecten, …) werd de lijst herleid tot 18 voorstellen. En nu zijn de Zemstenaars aan zet! Stem via www.zemst.be/zemstaanzet op je favoriete bank.

Je kan stemmen op zoveel banken als je zelf wil, maar je kan maar één stem per bank geven. Stemmen kan enkel online tot en met maandag 31 mei 2021. De banken zullen na afloop van de stemming zo snel mogelijk geplaatst worden.

Gepubliceerd op dinsdag 4 mei 2021 13.01 uur

We zijn er voor jou!

We doen er in deze coronaperiode alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Momenteel werken we nog steeds op afspraak. Bekijk op deze pagina de huidige openingsregeling.

Op de hoogte blijven van het gemeentelijk nieuws? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse digitale nieuwsbrief H@llo Zemst. Een overzicht van de berichten vind je op deze pagina.

Onze corona-informatie vind je in de corona update. Vragen kun je doorsturen naar corona@zemst.be. Informatie over het vaccinatiecentrum vind je op deze pagina.