Sportweek gemeente Zemst

Ook dit jaar wordt er in augustus opnieuw een sportweek georganiseerd! Anders dan vorige jaren bundelen we de krachten van onze verenigingen om van elk kamp een spetterende multisportweek te maken. Deze sportkampen gaan door van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus. De activiteiten worden voorzien tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Kinderen brengen kan 's ochtends vanaf 08.30 uur en ophalen 's avonds tot 16.30 uur, op de locatie van het sportkamp.

SPORTKAMP IN EPPEGEM

Zal doorgaan op de sportsite van Eppegem. Sporten die je hier zal leren: inline skaten, basket, ropeskippen, voetballen, dans, kickbox, turnen…

SPORTKAMP IN HOFSTADE

Zal doorgaan in Sport Vlaanderen Hofstade, deze week bestaat uit verschillende avonturensporten zoals rafting, beachsporten, klimmen, boogschieten, kajak, hoogtouwenparcours, MTB…

SPORTKAMP IN ELEWIJT

Zal doorgaan op de sportsite in Elewijt. Hier leer je de sporten padel, atletiek, aikido, zumba, voetbal, boks, judo, tennis…

SPORTKAMP IN ZEMST

Zal doorgaan in sporthal Zemst-Centrum. De sporten die aan bod komen zijn: volleybal, judo, rope skipping, basket, boksen, voetbal….

Voor wie?

  • Voor kinderen tussen 8 en 14 jaar die in Zemst wonen of naar school gaan.

Procedure

Inschrijven kan vanaf dinsdag 19 april 2022 om 18.00 uur, uitsluitend online via Kwandoo.

Deelnemen aan een kamp kost € 75 per deelnemer, het kamp in Hofstade kost € 150 per deelnemer. Inschrijven via het sociale tarief is mogelijk (na vertoon van het juiste attest).

  • Surf naar http://zemst.kwandoo.com.
  • Ben je nog geen geregistreerd gebruiker, maak dan eerst een ouderaccount aan.
  • Wanneer je toegang hebt kan je per kind een profiel aanmaken.
  • Eens je kind is toegevoegd aan jouw account kan je inschrijven voor een activiteit.
  • Ook de betaling doe je online met je bankkaart (geen kredietkaart). Uiteraard kan je tijdens de openingsuren ook terecht bij het onthaal op het gemeentehuis om in te schrijven en te betalen.

Lukt het niet om online in te schrijven? Aarzel niet om via telefoon contact op te nemen, een medewerker helpt jou graag verder.