Skaten in Zemst

Ben je zelf een fervent skater of heb je een zoon of dochter die gebeten is door de skatemicrobe? Dan hebben we interessant nieuws voor jou!

Een aantal jonge skaters hebben zich verzameld in een Instagramgroep met de bedoeling initiatieven voor te stellen aan gemeente Zemst zodat ze hun sport kunnen beoefenen zonder omwonenden te hinderen. Uiteraard willen wij graag luisteren naar de noden van deze jongeren en samen met hen de verschillende mogelijkheden bekijken.
Om alvast tegemoet te komen aan skatende Zemstenaars organiseren we in de tweede helft van de paasvakantie een skatekamp in GC de Melkerij met Marijn Verbruggen als lesgever. Inschrijven kan binnenkort via onze website www.zemst.be. Op woensdag 14 april nodigen we skatend Zemst uit naar de Melkerij voor verder overleg. Meer informatie volgt.

Gepubliceerd op dinsdag 23 februari 2021 12.48 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.