SKaGeN WatchApp #1: Emmi & Leo

In deze bizarre tijden is het zoeken naar een innovatieve manier om theater te maken. SKaGeN presenteert met 'WatchApp #1: Emmi & Leo' een voyeuristische voorstelling die zich niet afspeelt op een fysieke scène maar op een virtueel podium via de alomtegenwoordige applicatie WhatsApp.

Twee mensen, Emmi en Leo, leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp.

En jij kan daar van in het begin bij zijn. Wij zetten je namelijk samen met Emmi en Leo in een WhatsApp-groepje. Vanaf dat moment kan je meekijken elke keer zij een berichtje naar elkaar sturen. En dat is natuurlijk leuk, dat stiekem binnenkijken.

Je kan meelezen hoe Emmi en Leo elkaar stukje bij beetje leren kennen en dat is spannend, want zowel Emmi als Leo zijn tot elkaar aangetrokken. Maar uiteraard loopt dat niet allemaal van een leien dakje. En uiteraard willen ze elkaar ook wel eens zien.

Geniet ervan om in real-time te volgen hoe Emmi en Leo elkaar berichtjes sturen. ‘s Morgens, ‘s middags, op alle mogelijke uren van de dag en de nacht. Je kent dat wel, langzaam verliefd worden op iemand. En een onmogelijke liefde, dat zal je ook al wel eens hebben meegemaakt.

Geniet van de spanning, van het mee zitten wachten op een antwoord, van alles wat je zo goed kent... Kortom 'Emmi en Leo' is een zalige guilty pleasure, uiterst verslavend, maar oh zo leuk.

3 weken lang kan je Emmi en Leo volgen. 3 weken lang entertainment op alle mogelijke momenten van de dag voor de prijs van een Gin-Tonic. Waar wacht je nog op?

Praktisch

  • Om van dit uniek theater te kunnen genieten, heb je een smartphone en Whatsapp nodig.
  • Opgelet: ticket(s) bestellen voor deze unieke theaterervaring kan slechts tot maandag 6 juli om 16 uur via www.gcdemelkerij.be
  • Start voorstelling: woensdag 8 juli 2020
  • Ticket: € 12,50
  • WatchApp #1: Emmi & Leo

Info: www.gcdemelkerij.be

Gepubliceerd op dinsdag 30 juni 2020 18 uur