Seniorenfeest

Seniorenfeest 2019 voor 65+

Dit jaar worden er in november twee feestelijke ontspanningsnamiddagen voor senioren georganiseerd.

Op vrijdag 8 of 15 november 2019 kunnen senioren (geboren in 1954 of vroeger) en personen met een beperking die in onze gemeente wonen, genieten van een etentje en een optreden van John Leo. En dit aan een betaalbare prijs.

John Leo is de winnaar van The Voice Senior 2018. Met zijn showband speelde hij in de jaren tachtig en negentig vaak in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Nu is John Leo klaar om volledig voor zijn zangcarrière te gaan.

Praktisch:

  • vrijdag 8 of 15 november 2019
  • Elewijt Center, Tervuursesteenweg 564 in Elewijt
  • Ontvangst met aperitief vanaf 12 uur, aansluitend middagmaal en vervolgens optreden.
  • Slot voorzien rond 16 uur
  • € 19 per deelnemer 
  • Inschrijven en onmiddellijk betalen van 9 september tot en met 25 oktober 2019 aan de Onthaalbalie op het gemeentehuis (inschrijving is pas geldig na betaling!).
  • Leden van seniorenverenigingen schrijven zich in via hun vereniging.

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.