Schrijf je in voor de sporteldag aan zee voor 50-plussers

Op donderdag 15 september trekken we met de Zemstse 50-plussers naar Blankenberge voor wat beweging, verse zeelucht en toerisme van de streek. Wil je meegaan? Je kan je sinds gisteren inschrijven.

Deze sporteldag aan zee staat open voor alle 50-plussers van Zemst, Boortmeerbeek, Haacht, Kampenhout, Keerbergen, Steenokkerzeel en Tremelo. Zowel individuen als groepen zijn van harte welkom! Er zijn verschillende activiteiten zoals fietsen, minigolf, wandelen, petanque … om de dag te vullen. Je kan alle activiteiten en het volledige programma vinden op deze pagina.

Inschrijven

Deelnemen kost € 20. In die prijs zijn de activiteiten naar keuze, verzekering, busvervoer, soep en een broodje inbegrepen. Inschrijven is verplicht en kan sinds 1 augustus tot en met 1 september 2022. Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier (onderaan deze pagina) ingevuld af te geven aan het onthaal van het gemeentehuis. Hierbij betaal je meteen € 20 cash of via bancontact. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Alle info kan je vinden op deze pagina. Nog vragen? Stel ze gerust via sport@zemst.be of tel. 015 61 88 92.

  • Nog inspiratie nodig om te zomeren in Zemst? Neem een kijkje op zemst.be/ZemstZomert. Er zijn heel wat activiteiten! Je kan bijvoorbeeld schatten zoeken in de bib, gezond wandelen in Weerde, films kijken in openlucht … Voor ieder wat wils!

#ZemstZomert

Gepubliceerd op dinsdag 2 augustus 2022 12.01 uur