Schrijf je in voor Beste Souper van RINGtv

Zemst doet mee aan de kookwedstrijd Beste Souper van RINGtv. Zitten in jouw vereniging superkoks die voor je eetfestijn of kamp heerlijke gerechten toveren? Schrijf je vereniging dan snel in!

Maar denk er niet te lang over na want inschrijven kan maar tot maandag 6 februari 2023 via het online invulformulier.

In deze derde editie van Beste Souper van RINGtv strijden 6 gemeentes om de trofee: Zemst, Vilvoorde, Asse, Beersel, Herne en Zaventem. Naast de trofee krijgen de winnaars een reclamespot voor hun vereniging die op RINGtv wordt uitgezonden. Daarnaast zijn er ook tal van andere prijzen die voorzien worden door de sponsors. 

 Doe mee!

Alle Zemstse verenigingen kunnen een team van 2 koks afvaardigen. Verenigingen mogen ook samenwerken en samen een team vormen. Elke gemeente vaardigt 2 teams af, ieder team bestaat uit 2 koks. In de eerste uitzending die op RINGtv wordt uitgezonden nemen deze 2 Zemstse teams het tegen elkaar op. Zijn er meer dan 2 verenigingen die zich inschrijven, dan wordt een preselectie georganiseerd.

De gerechten worden beoordeeld door een professionele jury onder leiding van televisiekok en presentator van de kookwedstrijd Jeroen De Pauw. Per team wordt een budget voorzien waarmee de ingrediënten kunnen worden aangekocht.

Meer info via www.zemst.be/beste-souper.

Gepubliceerd op dinsdag 24 januari 2023 11.56 uur