Renovatiewerken pompstation Zemstsesteenweg vanaf 20 juni 2022

Vanaf maandag 20 juni 2022 voert een aannemer, in opdracht van gemeente Zemst, werken uit aan het pompstation in de Zemstsesteenweg, ter hoogte van de Bordekensstraat.

In de Zemstsesteenweg, ter hoogte van het kruispunt met de Bordekensstraat, ligt een pompstation dat zorgt voor het transporteren van afvalwater van ongeveer vijftig woningen. De gemeente is verantwoordelijk voor het onderhoud van dit pompstation.

De bestaande pompen zijn ondertussen aan vervanging toe. Daarom moeten we renovatiewerken uitvoeren aan het pompstation om te voorkomen dat er door het uitvallen van de pompen gemengd afvalwater in de Barebeek terecht komt. Deze werken starten op maandag 20 juni 2022. Ze duren vermoedelijk zeven dagen. Onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden zijn de werken dus volledig afgerond op woensdag 29 juni 2022. Doorgaand verkeer blijft alternerend mogelijk op de Zemstsesteenweg. Voor de Bordekensstraat wordt een omleiding voorzien. Meer info kan je vinden op deze pagina.

  • Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kan je contact opnemen met Aquafin via contact@aquafin.be of tel. 03 450 45 45 (tussen 8 en 17 uur).
Gepubliceerd op dinsdag 14 juni 2022 14.23 uur