Renovatie brug Brusselsesteenweg N1 over Zemstsesteenweg

Op maandag 16 maart start het Agentschap Wegen en Verkeer de renovatiewerken aan de brug op de Brusselsesteenweg N1 over de Zemstsesteenweg.

Na nieuwe informatie van Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) wordt met dit bericht het nieuwsbericht van deze ochtend herroepen. Het werd intussen ook verwijderd.

Brug gerenoveerd en fietspaden vernieuwd
Vanaf 16 maart, en dat voor een geplande periode van 6 maanden, renoveert AWV de boven- en onderbouw van de brug op de N1 over de Zemstsesteenweg. Het volledige wegdek, inclusief de fietspaden, wordt vernieuwd. Het laatste deel van de werken, aan de brug over de E19 en tot beneden aan de het kruispunt t.h.v. MZ Shopping, is voor volgend jaar. Tijdens de werken blijft het verkeer op de Brusselsesteenweg mogelijk, in beide richtingen over versmalde rijstroken. Ook fietsverkeer is mogelijk in beide richtingen.

De buurtbewoners krijgen eerstdaags de eerste infobrief in de bus. Voorts kan je voor meer info terecht op www.wegenenverkeer.be/zemst. Voor vragen gebruik je het contactformulier www.wegenenverkeer.be/contactformulier of tel. 016 66 57 50. Info op kaart.

Gepubliceerd op vrijdag 6 maart 2020 14.49 uur