Propere Burgers! Onze zwerfvuilvrijwilligers

Als iedereen zijn stoep proper houdt, blijft de buurt proper! Wil je net iets verder gaan dan je eigen stoep en ook een deel van de straat, een pleintje in je buurt of je vaste wandelroute proper houden? Registreer je dan als Propere Burger en word lid van het Proper Verzet! Van de gemeente of Incovo krijg je gratis zakken, fluovest, handschoenen en een grijper om mee aan de slag te gaan. Bovendien ben je verzekerd tijdens je opruimactiviteiten. 

Kies zelf waar en wanneer je op pad gaat om zwerfvuil te verzamelen. Is de zwerfvuilzak vol? Geef Incovo dan snel een seintje en ze halen de zakken zo op!

Interesse om aan te sluiten bij het Proper Verzet? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.