Programma openluchtfilm coronaproof

Dinsdag 4 augustus

Fisherman’s Friends – De feel good film van het jaar

'Fisherman’s Friends' is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Als Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. De film groeide in de UK uit tot één van de kaskraker van 2019.

Dinsdag 11 augustus

De Patrick – Eigenzinnig filmdebuut

Op de naturistencamping van zijn vader is Patrick de klusjesman. Hij voert getrouw de taken uit die de campinggasten van hem verlangen. De tijd die overblijft spendeert hij aan zijn hobby, het ontwerpen en maken van meubels. Wanneer Patrick op een dag zijn favoriete hamer kwijtraakt, begint hij aan een zoektocht die hem tot in de verste uithoeken van de camping brengt. Als Patricks vader plots sterft, wordt Patricks tocht zowaar een existentiële queeste.

Dinsdag 18 augustus

Mamma Mia! Here we go again – De ultieme zomerfilm

Het vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die erop volgen als deze die aan het hotel op het Grieks eiland voorafgingen. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.

Dinsdag 25 augustus

Dumbo – De remake van de Disney klassieker

Holt Farrier was ooit een succesvolle circusartiest tot hij naar het front trok ten tijde van de oorlog en als een veranderd man terugkeerde. Hij wordt ingehuurd door circuseigenaar Max Medici om voor de pasgeboren olifant Dumbo te zorgen, die over enorme oren beschikt en hierdoor het mikpunt van spot is. Wanneer Holts kinderen erachter komen dat Dumbo kan vliegen besluiten de ondernemer V.A. Vandevere en de trapezewerkster Colette Marchant om van Dumbo een ster te maken.

Tickets:

Het is verplicht om je tickets voor de openluchtfilms op voorhand online te reserveren. De reservatie start op woensdag 8 juli om 16 uur online via www.gcdemelkerij.be. Bezoekers reserveren tickets per bubbel en zitten hiermee samen. Je kan maximaal 6 tickets per voorstelling kopen. Ten opzichte van vorige edities is de capaciteit omwille van de Covid-19 maatregelen beperkt.