Paviljoen Maria zoekt vrijwilligers met groene vingers!

Paviljoen Maria biedt een woongelegenheid aan voor zes personen met een licht tot matige mentale ondersteuningsnood en is voor de bewoners een echte ‘thuis’. Het is een plek waar ze zich veilig, vertrouwd en geborgen voelen.

Waar ze ook leren om op eigen benen te staan met de nodige begeleiding en ondersteuning van vrijwilligers en professionals. Samen met de andere bewoners vormen zij een hechte groep vormen waardoor het fijn vertoeven is in het paviljoen. Als vrijwilliger kan jij je steentje bijdragen aan deze leuke werking.

Ben jij graag in de tuin aan het werk? Kom je tot rust in de natuur? Wil jij mensen met een beperking leren hoe ze hun eigen tuintje kunnen onderhouden? En ben je bereid om de bewoners minimaal een dag per week te ondersteunen bij de tuin? Kom dan gerust eerst eens kennismaken bij Paviljoen Maria! Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan het opzetten van de moestuin en de verzorging. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.

Gepubliceerd op dinsdag 9 april 2019 17.28 uur