Op zon- en feestdagen met bus 683 naar Sport Vlaanderen

Een bezoek brengen aan het domein van Sport Vlaanderen in Hofstade? Tot en met augustus kan dat op zon- en feestdagen met buslijn 683 (Zaventem – Vilvoorde – Mechelen).

Dit gebeurt volgens dezelfde afspraken als de voorbije jaren tussen gemeente Zemst, Sport Vlaanderen en De Lijn, die de kosten delen.

De omleiding via de hoofdingang van het Sport Vlaanderen-domein loopt in beide richtingen tussen Hofstade Kerk en Zemst Gulden Boom, via de Tervuursesteenweg, de Robert Schumanlaan en de Damstraat. Bus 683 rijdt op zondag om het uur. Op week- en zaterdagen blijft lijn 280 (Vilvoorde-Perk-Mechelen) het domein bedienen. Reizigers aan een drietal haltes in Zemst centrum kunnen op zondag naar Mechelen bussen 682 en 282 nemen. Naar Vilvoorde is dat lijn 282, naar Zaventem lijn 682.

Reserveren voor de zwemzone in Hofstade is nog steeds verplicht. Info via de website van Sport Vlaanderen. Denk er bovendien aan om de coronamaatregelen zowel op en rond het domein als op het openbaar vervoer te volgen.

Gepubliceerd op dinsdag 6 april 2021 10.48 uur

Naar gemeentehuis? Enkel voor dringende zaken na afspraak

De gemeentelijke diensten doen er in deze coronaperiode alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hou er rekening mee dat je niet zomaar het gemeentehuis kan betreden. Om je veilig te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak voor dringende zaken.
Check eerst of hetgeen je nodig hebt, online te verkrijgen is via www.zemst.be/eloket.
Indien dit niet het geval is en je dringend iets nodig hebt, kan je voor sommige producten een afspraak maken via de website of via een telefoontje naar het onthaal op het nummer 015 61 88 90. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur.
De meest actuele info over corona kan u vinden via deze link.
Vragen over corona? Mail naar corona@zemst.be.